Locatie Vroondaal Loosduinen

Adres

Huisartsenpraktijk Vroondaal
Madepolderweg 43A
2553 EG Den Haag
Telefoonnummer: 070-325 89 15

Vanuit Carmenta Verloskundig Centrum voorzien we de regio’s Vroondaal en Loosduinen in Den Haag van gespecialiseerde verloskundige zorg. Wanneer je op zoek bent naar een ervaren verloskundige ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt hiervoor op verschillende locaties in Den Haag bij ons terecht, waaronder nu ook in onze Verloskundigenpraktijk Vroondaal. We vertellen je hier graag meer over, dus lees vooral verder.

De verloskundige van Vroondaal / Loosduinen

Vanuit onze verloskundigenpraktijk in Vroondaal willen we meer bieden dan alleen verloskundige hulp bij jouw zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Het proces van zwanger worden tot aan je bevalling en daarna, staat bol van nieuwe ervaringen waar we je graag in begeleiden.

In iedere fase van dit proces kan de behoefte aan zorg veranderen; wij passen ons daar zoveel mogelijk op aan zodat jij je gehoord en geborgen voelt. Iedere vraag van prenatale screening tot naweeën kan gesteld worden.

Als je een kinderwens hebt, is de preconceptie een belangrijke periode; dit is de periode die ligt tussen het overwegen en het ontstaan van een zwangerschap. Tijdens dit consult geven wij informatie over een gezonde leefstijl en het tijdig opsporen van eventuele risicofactoren voor moeder en kind bij jouw zwangerschapswens. Door dit vóór de zwangerschap in kaart te brengen, kunnen we adviezen geven (of een enkele keer verwijzen naar een specialist) om de kans op een gezonde zwangerschap te vergroten.

Passend advies

De voorkeuren en wensen die vrouwen bij hun zwangerschap en bevalling hebben, verschillen per persoon. Sommige willen graag thuis bevallen, terwijl andere juist heel graag in het ziekenhuis willen bevallen. We begrijpen dit maar al te goed en zullen altijd op zoek gaan naar een goed advies dat past bij jouw/jullie wensen. Zo verlopen jouw zwangerschap en bevalling op een voor jou prettige manier.

Mocht je tijdens de zwangerschap onder controle zijn van het ziekenhuis (de gynaecoloog), dan kun je ook bij ons terecht voor de verloskundigen zorg die bij de kraamtijd hoort. En wil je ons van tevoren al ontmoeten? Dat kan altijd.

Het team

Ons team bestaat uit meerdere ervaren verloskundigen. We vinden het belangrijk dat je kunt vertrouwen op de kwaliteit die onze praktijk biedt en blijven daarom continu onze kennis en vaardigheden verbeteren. Op onze teampagina vind je meer informatie over het gehele team.

De voordelen van Carmenta Verloskundig Centrum

Bewust is ervoor gekozen om een verloskundigenpraktijk te zijn die vanuit meerdere locaties werkt om in de wijk, dicht bij de cliënten, de zorg te kunnen aanbieden. Onze verloskundigenpraktijk Vroondaal is namelijk één van onze zeven locaties. Wij hebben gekozen voor een relatief kleine praktijk omdat wij veel waarde hechten om ruim tijd te kunnen besteden aan de zwangerschapscontroles, de bevalling en kraambedcontroles. Daarnaast is kennisvermeerdering een belangrijk onderwerp zoals zojuist al werd aangestipt. Vanuit verschillende werkgroepen werken we samen met andere praktijken en ziekenhuizen in de regio om de verloskundige zorg te blijven verbeteren.

Daarnaast hebben we met een aantal praktijken een eigen echocentrum ‘Het Haagse Hof’ met vestigingen op de Verheeskade (in Gezondheidscentrum Calandria) en op onze spreekuurlocatie in het Geboortehotel Haga.

Huisartsenpraktijk Vroondaal

Onze praktijklocatie Vroondaal is gevestigd in de Huisartsenpraktijk Vroondaal. Hier kan je naast onze dienstverlening zoals advies bij kinderwens (preconceptiezorg), zwangerschapscontroles en je begeleiden naar en bij jouw bevalling, ook terecht bij de fysiotherapie en diëtiste. We werken ook nauw samen met de huisartsen maar je bent ook van harte welkom wanneer je een andere huisarts hebt. Dat is prettig wanneer je in de nabije omgeving woont. Zo blijft de reistijd zo kort mogelijk en hoef je geen lange afstand af te leggen voor de zwangerschapscontroles.

Neem voor informatie of inschrijven contact met ons op

Via de website, per mail of telefoon kun je contact met ons opnemen om je bij ons aan te melden. We spreken jou (en jouw partner) dan ook graag persoonlijk zodat we kennis kunnen maken en jullie zo goed mogelijk kunnen begeleiden gedurende de zwangerschap en uiteraard bij de bevalling.

Heb je vragen, wil je een afspraak maken met één van onze verloskundigen of ben je op zoek naar bepaalde informatie die je niet op onze website kunt vinden, dan zijn wij telefonisch bereikbaar: maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 15.00 uur op 070 – 325 89 15

Quote Bg Den Haag

" Labor is the only blind date where you know you will meet the love of your life "

Quote Bg Den Haag
Quote Bg Den Haag

" The moment the child is born, the mother is also born "

Quote Bg Den Haag
Quote Bg Den Haag

" You cannot buy happiness. Happiness is born "

Quote Bg Den Haag
Quote Bg Den Haag

" A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it "

Quote Bg Den Haag
Quote Bg Den Haag

" A child is a love that lasts a lifetime "

Quote Bg Den Haag
Quote Bg Den Haag

" Sometimes the littlest things take up the most room in your heart "

Quote Bg Den Haag
Quote Bg Den Haag

" A new baby is like the beginning of all things - wonder, hope a dream of possibilities "

Quote Bg Den Haag