Ons team

Teamfoto

Ons team van verloskundigen in Den Haag is trots op de zorg die we bieden. We stellen ze dan ook graag aan je voor. Klik op de foto van elk teamlid van Carmenta Verloskundig Centrum voor meer informatie over hun achtergrond, expertise en persoonlijke benadering. Bij Carmenta kun je rekenen op een warme, persoonlijke en professionele begeleiding gedurende jouw zwangerschap en bevalling.

Sabina Luijk

Sabina werkt al sinds 2010 in de verloskundige praktijk die toen nog bestond als Verloskundige Praktijk Marga Kortekaas en Kirsten Heetkamp. Vanaf 2022 is zij druk bezig geweest met Zehra Koylu om door te gaan met de praktijk onder de nieuwe naam Carmenta Verloskundig Centrum.

BIGnr: 99913704303

Zehra Koylu

Vanaf 2011 versterkt Zehra al het team binnen deze praktijk en vanaf 2022 is zij samen met Sabina doorgegaan met de praktijk als Carmenta Verloskundig Centrum. Bij Zehra kun je ook terecht voor het plaatsen van een Implanon.

BIGnr: 39914332903

Lisette van der Kooij

Lisette is naast Zehra en Sabina al even het vaste gezicht in de praktijk. Zij is tevens basis echopscopiste, je kunt haar dus ook tijdens een echo tegen komen. Bij Lisette kun je ook terecht voor het plaatsen van een spiraal, een aanvulling voor onze praktijk.

BIGnr: 19926796803

Eva Berg 

Sinds 2023 versterkt Eva ons team.
Een lieve en enthousiaste verloskundige. Een fantastische aanvulling op ons team.

BIGnr: 69931215403

Heidi Wiersma

Heidi heeft eerder bij ons in de praktijk stage gelopen. We zijn erg blij dat zij na haar afstuderen bij ons is komen werken om ons team te versterken.

BIGnr: 19933209303

Praktijkassistenten

Wij hebben ons team versterkt met praktijkassistenten. Zo vergroten we de bereikbaarheid van onze verloskundigenpraktijk. Daarnaast ondersteunen zij ons met alle administratieve taken en zo is er voor ons weer meer tijd voor de verloskundige zorg zelf.

Angela Plugge

Na jarenlange ervaring als kraamverzorgster heeft Angela nu de switch gemaakt naar praktijkassistente bij ons en daar zijn wij erg blij mee!

Mary Ann van der Veen-Blommers

vanaf november versterkt Mary Ann ons team. Je kunt haar tegenkomen op dinsdag en donderdag. Zij staat je te woord aan de telefoon bij vragen en het inplannen van afspraken.

Quote Bg Den Haag

" Labor is the only blind date where you know you will meet the love of your life "

Quote Bg Den Haag
Quote Bg Den Haag

" The moment the child is born, the mother is also born "

Quote Bg Den Haag
Quote Bg Den Haag

" You cannot buy happiness. Happiness is born "

Quote Bg Den Haag
Quote Bg Den Haag

" A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it "

Quote Bg Den Haag
Quote Bg Den Haag

" A child is a love that lasts a lifetime "

Quote Bg Den Haag
Quote Bg Den Haag

" Sometimes the littlest things take up the most room in your heart "

Quote Bg Den Haag
Quote Bg Den Haag

" A new baby is like the beginning of all things - wonder, hope a dream of possibilities "

Quote Bg Den Haag