Praktijkinfo

Welkom bij onze verloskundigenpraktijk!

In onze verloskundigenpraktijk hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact. Bij ons kun je als zwangere het daarom ook aangeven wanneer je, met name in het begin van de zwangerschap, liever niet meer dan 2 verloskundigen wil zien. We hopen je hiermee een veilig en vertrouwd gevoel te geven. Daarbij willen wij er wel voor zorgen dat je vóór de bevalling ons allemaal minimaal een keer gezien hebt. Hierdoor heb je bij de bevalling een bekend gezicht.

Op deze pagina geven we je graag meer informatie over onze verloskundige praktijk in Den Haag en stellen we onszelf graag voor om een beeld te geven van wie wij zijn, hoe we werken én wat je van ons kunt verwachten. Tijdens je zwangerschap wil je er ten slotte wel inschatten of onze verloskundige praktijk goed bij je past en dat je in deze periode de beste begeleiding krijgt.

Onze aanpak

We hebben bewust gekozen voor een kleinschalige verloskundige praktijk, omdat wij het prettig vinden om ruim tijd te kunnen nemen voor onze cliënten tijdens het spreekuur, de bevalling én bij de kraambedcontroles. Zo kunnen wij iedere cliënt op een persoonlijke en zo goed mogelijke manier behandelen. Dit creëert ook een vertrouwensband. Samen met de collega-verloskundigen van onze verloskundige praktijk in Den Haag, proberen wij jou, je partner én de baby zo goed mogelijk te begeleiden, zowel tijdens de zwangerschap als bij de bevalling en het kraambed. Zo houden wij voortdurend jouw gezondheid/zwangerschap in de gaten, geven we je adviezen en bespreken we hoe de zwangerschap verloopt.

Altijd een praktijk in de buurt

Wij hebben in totaal 7 praktijklocaties, alle locaties zijn gelegen in Den Haag.

Quote Bg Den Haag

" Labor is the only blind date where you know you will meet the love of your life "

Quote Bg Den Haag
Quote Bg Den Haag

" The moment the child is born, the mother is also born "

Quote Bg Den Haag
Quote Bg Den Haag

" You cannot buy happiness. Happiness is born "

Quote Bg Den Haag
Quote Bg Den Haag

" A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it "

Quote Bg Den Haag
Quote Bg Den Haag

" A child is a love that lasts a lifetime "

Quote Bg Den Haag
Quote Bg Den Haag

" Sometimes the littlest things take up the most room in your heart "

Quote Bg Den Haag
Quote Bg Den Haag

" A new baby is like the beginning of all things - wonder, hope a dream of possibilities "

Quote Bg Den Haag