Referenties

Op deze pagina kunt u een aantal van onze referenties inzien.

Wilt u uw ervaring met ons delen? Stuur ons dan een email met uw referentie of plaats een Google Review via deze link.

Erg tevreden over de praktijk en personeel. Reageren snel op mail of bellen eventueel terug als je vragen hebt. Geven ook veel informatie en uitleg (handig bij eerste kind). Bij de bevalling in het ziekenhuis waren we ook erg tevreden dat er snel gehandeld werd en er duidelijke communicatie was. De na controles verliepen ook fijn en ze luisteren naar je als je ergens tegen aan loopt.
Wilma Farla

Hele prettige ervaring met deze praktijk, aanrader. Hele deskundige verloskundigen met een vriendelijke en persoonlijke aanpak. Ze nemen de tijd voor je, luisteren goed naar je verhaal en doen alles in overleg. Ook tijdens en na de bevalling hebben we hele goede begeleiding gehad. Kortom, complimenten voor het team van Kortekaas en Heetkamp.
P S

Positieve ervaringen bij allebei mijn bevallingen en zwangerschappen! Staan voor je klaar en zijn er als je ze nodig hebt. Ook na medisch worden denken ze met je mee waardoor je een band blijft houden! Gezellige meiden en veel locaties!
Janneke Vlemmix

Alle drie mijn zwangerschappen ben ik begeleid door het team van Marga Kortekaas en Kirsten Heetkamp. Ik heb hier hele goede ervaringen mee; er is goede begeleiding tijdens de bevalling, er wordt goed geluisterd naar je wensen en het is erg persoonlijk. Kortom; een aanrader!
Marlous Meijboom

Bij mijn beide zwangerschappen en bevallingen heel goed begeleid! Alle verloskundigen zijn zeer professioneel, waarbij ze de medische kant voorop hebben staan, maar met een flinke dosis warmte.
Joyce Struik

Ik heb de verloskundige praktijk van Marga en Kirsten als zeer prettig ervaren. Alle dames die hier werken zijn professioneel en nemen echt de tijd voor je. Ook is het heel fijn dat er meerdere locaties zijn, zodat je in je eigen buurt een afspraak kan maken.

Ik raad deze praktijk zeker aan 🙂
Veerle M

Hele fijne en goede begeleiding gehad tijdens mijn eerste zwangerschap en bevalling. Alle dames hebben veel kennis, en ik heb me vanaf de eerste afspraak op m'n gemak gevoeld bij ze. Ik raad ze zeker aan!
Carlette van Andel

Zeer fijne praktijk met veel ervaring en kennis. Ook mijn tweede zwangerschap en bevalling bij Kortekaas en Heetkamp gedaan. Ze staan letterlijk dag en nacht voor je klaar en met meerdere praktijklocaties zijn ze makkelijk bereikbaar. Een echte aanrader!
Fleur Schipper

Hele fijne verloskundigenpraktijk - echt een aanrader!

Vanaf het eerste contact voelde ik mij ontzettend op mijn gemak in deze praktijk. Na een intake waarbij er alle tijd werd genomen voor uitleg en het beantwoorden van mijn vragen, ben ik gedurende de zwangerschap uitstekend begeleid. Zeer kundig en ervaren team, adequaat en direct optreden waar nodig, flexibiliteit qua (tijd en locatie) afspraken, alle tijd en geduld, nuchter en met ruimte voor humor en de verloskundigen opereren echt als een team. Dankzij de goede begeleiding van Sabina heb ik de bevalling als heel positief en bijzonder ervaren. Ook na de bevalling biedt deze praktijk uitstekende begeleiding en nazorg.
Nienke Maas

Hele fijne en goede praktijk. Wij voelden ons vanaf het eerste moment op ons gemak. De verloskundigen zijn heel adequaat, vriendelijk en betrokken. We hebben de hele begeleiding als heel prettig ervaren.
Kim

Zeer tevreden met de begeleiding tijdens mijn zwangerschap, bevalling (Kirsten) en daarna. Heel fijne praktijk met goede bereikbaarheid (zowel qua div. locaties als telefonisch). Kundig en goed op elkaar ingespeeld team, dames waarbij je je op je gemak voelt, fijn (nuchter) advies krijgt en altijd serieus wordt genomen. Ik raad deze verloskundigenpraktijk van harte aan!
Patricia Petterson

Het team van Marga en Kirsten heeft mij heel deskundig en met de juiste persoonlijke aandacht begeleid. Nuchter als het kan, scherp als 't moet. Ze nemen je onzekerheden serieus, zijn snel en doortastend. In mijn geval met het zika-virus, ijzertekort, risico’s ivm mijn leeftijd.

Mijn bevalling was er een uit een boekje. Snel, met motiverende woorden en optimistisch.
Mijn partner die niet zo goed Nederlands sprak werd zeer goed betrokken tijdens de zwangerschap en ook bij het grote moment van de bevalling.
Lies Petersen

Vriendelijk, ervaren personeel. Je krijgt duidelijke informatie, goede begeleiding, maar ook standvastig/kordaat waar nodig. Verschillende locaties voor de controles. Na 3 verschillende bevallingen kan ik uit ervaring melden dat ik zeer tevreden ben met de begeleiding. Ik zou deze praktijk aanraden.
Els Dekkinga

Goede zorg door alle verloskundigen die bij de praktijk werken. Duidelijke en goede informatie gekregen zowel voor als na de geboorte van onze beide kinderen.
Lizzy van der Maden

Een hele fijne zwangerschap gehad mede dankzij de hulp van de dames van deze praktijk. Ook tijdens de bevalling enorm goed geholpen in samenwerking met het Haga ziekenhuis. Zeker een aanrader.
Jennifer Roxeanne

Ik dacht, ik ga eens kijken of Marga nog werkzaam is als verloskundige en ja idd, wat leuk. Ik kwam 32 jaar geleden bij je en ben toen in het ziekenhuis bevallen van een dochter. Jij was toen eigenlijk nog maar net begonnen als met je praktijk. Inmiddels is onze dochter 3 jaar geleden ook moeder geworden. Heel veel succes verder en h. groet
Marianne Hurrelbrinck

Marga is een zeer ervaren, kundige en professionele verloskundige, je merkt aan alles (kraamzorg, ziekenhuispersoneel) dat ze een begrip in het vak is en veel aanzien heeft. Ook heb ik een fijne ervaring met haar collega's in de praktijk. Kortom, grote steun en toeverlaat in een voor ons hele spannende tijd, in wie we veel vertrouwen hebben.
Marthe Uitterhoeve

Goede begeleiding en leuk contact. Gedurende de begeleiding door alle verloskundigen van de praktijk hebben we veel informatie gekregen en hulp bij onze vragen. een fijne ervaring dus!
Krista Van der Velde

Gedurende de gehele zwangerschap erg vriendelijk en professioneel begeleid door de lieve vrouwen van de praktijk. Elke vraag kon gesteld worden en er werd goed de tijd voor je genomen.
Sabine V

Een heel deskundig team professioneel en toch warm in de omgang. Bij problemen, vragen of twijfels altijd tijd genomen en nooit een onprettig gevoel gegeven. Ik kan met volle overtuiging het team van Marga en Kirsten aanbevelen.
Barbara Salewski-Ratering

Mijn vrouw en ik waren erg blij met de kundigheid en bereikbaarheid van de verloskundigen. Allemaal leuke vrouwen. We waren erg tevreden. De begeleiding in het proces was kordaat en op het juiste moment. Bedankt!
Bastiaan Stevens

Wij hebben de zorg van de verloskundige praktijk van Marga Kortekaas als erg positief ervaren. Professionele zorg en veel kennis en ervaring. Zeer betrokken verloskundige en neemt klachten serieus. Er wordt naar je geluisterd. Wij zouden haar aan iedereen aanbevelen!
Debbie Dekker

Ik ben zeer tevreden met de manier waarop ik tijdens en na mijn zwangerschap geholpen en begeleid ben. Wanneer ik in de toekomst ga voor de 2e zal ik ook zeker weer terugkomen!
Sigourney Geurts

Ik heb onlangs op professioneel vlak kennis mogen maken met Marga en Kirsten. De dames gaan samen met hun team zeer professioneel te werk, dat is één ding dat ik zeker weet.
Ektor Tsolodimos

Hele fijne verloskundigen! Hopelijk mag ik ze in de toekomst nog eens bellen.
Jennifer Berkel

Mijn ervaring bij Marga Kortekaas is dat ze in/met een professioneel team werkt. Ze zijn zeer betrokken en hebben voldoende geduld gehad met ons. Dus bij deze bedankt daarvoor.
Fred Reimold

Wat een geweldige praktijk. Hele goede, professionele, kundige begeleiding gedurende de hele zwangerschap. Kortom een praktijk die vooruitstrevend is en van hoge kwaliteit. Bedankt dames voor alles!!!
Katarzyna Rembek

Een zeer prettige verloskundigenpraktijk met verloskundigen die van aanpakken weten maar tegelijkertijd ook zeer sterk zijn op het relationele vlak. Een aanrader!
Ilona von Stein

Fijne praktijk. Goede begeleiding. Staan dag en nacht voor je klaar! Had het zonder hun niet gekund! alle verloskundigen zijn kundig en luisteren naar je. Ze hebben echt hart voor de zaak.
Eline Clement

Grote betrokkenheid en zeer deskundig!
Nelleke Smetsers

Friendly, professional & bilingual small midwife practice.
L.B.J. Numnum

Erg blij met de begeleiding van het hele team! Ze zijn professioneel, denken met je mee, stellen je op je gemak en nemen alle tijd. In de laatste weken ter controle ook bij de gynaecoloog gelopen maar uiteindelijk de bevalling vanuit huis kunnen opstarten. Dit was mijn grote wens en ik ben ze dankbaar dat ze dit mogelijk hebben gemaakt. Alles is super vlot en goed verlopen en we hebben inmiddels een gezonde meid van 4 maanden!
Marjola Engel

Heel goede, persoonlijke en leuke begeleiding tijdens mijn twee zwangerschappen gehad! Zeer vriendelijke en meelevende dames, veel kennis en ervaring en leuk contact gehad. Zij hebben mij zowel tijdens de zwangerschappen als de bevallingen zeer goed begeleid. Ik zou de praktijk zeker bij anderen aanraden!
Eefje Camphuijsen

Heel goed geholpen door Marga en haar collega's. Warme, behulpzame, intelligente en eerlijke verloskundigen die zich in speciale omstandigheden verdiepen en met je meedenken. We hadden geen betere praktijk voor ons eerste kindje kunnen wensen!
Randy Timmers

Net als mijn zus heb ik zeer goede ervaringen met de verloskundigenpraktijk. Tijdens mijn twee zwangerschappen hebben Marga Kortekaas en haar collega's ons zeer goed begeleid en geadviseerd. Ook de begeleiding en betrokkenheid tijdens de bevallingen en de nazorg heb ik als zeer prettig ervaren. Een professionele verloskundigenpraktijk met zeer veel ervaring! Absoluut een aanrader!
Jorga Leegstra

Vanaf het begin tot het einde (in mijn geval 36 wk ivm geplande keizersnede) ben ik ontzettend professioneel geholpen.
Dat ze mijn bevalling niet gingen doen vanwege de 3e keizersnede, maakte niets uit. Er werd goed met ons meegedacht en ook als je in het ziekenhuis ligt; communicatie met kraamzorg etc. heeft Marga/hebben ze een no-nonsense houding; jij bent echt als klant koning 🙂 en alles gebeurt zoals het moet gebeuren. Top! Dit was de 2e keer dat ik begeleid werd door hen. De 1e keer was bij een andere praktijk. Ik zou zo weer voor Kortekaas Heetkamp kiezen!
Aurelia Stienstra

Hele fijne verloskundige praktijk. Meerdere locaties waardoor het lekker in de buurt was. Goede gratis parkeergelegenheid. Veel ervaring. Tijdens de zwangerschap nemen ze de tijd voor je en denken ze mee. Bij mij liep alles voorspoedig maar ik was vergeten een afspraak te maken voor een Echo en toen is er toch nog geregeld dat ik toch nog zou kunnen. Toen de bevalling begon heb ik gebeld en was de verloskundige er snel. De bevalling verliep goed in het ziekenhuis. De verloskundige is er de hele tijd bij gebleven. Er was een goede sfeer, heel relaxed waardoor ik ook relaxed bleef. Uiteindelijk was Marga Kortekaas bij de geboorte en heeft mij er super doorheen geloodst. Na 12 uur was mijn dochter er. Zonder haar was het niet op een natuurlijke manier gelukt. Ook de nazorg was erg goed. Bij een eventuele volgende zwangerschap zou ik meteen naar deze praktijk gaan. Echte aanrader.
Fleur Bouquet

Ik ben erg tevreden met de praktijk van Marga Kortekaas. Zijn meerdere locaties zodat je in je eigen buurt een afspraak kan maken. Met 37 weken had ik nare ervaring mee gemaakt, ik had contact op genomen met de praktijk marga kortekaas en legde mijn situatie uit. Na dat ik gebeld had moest ik even langs komen. Na die dag had ik elke dag contact met hun. Hun belde mij of ik belde hun. De contacten in hun praktijk is erg goed, ze zijn goed op elkaar ingesteld en nemen alles serieus in situaties als de aanstaande moeder het niet vertrouwd. Ik raad hun praktijk aan omdat hun goed zijn in hun werk en zijn altijd goed bereikbaar en zijn goed op elkaar ingesteld wat ook erg belangrijk is! Ik ben erg tevreden, bij mijn volgende zwangerschap kies ik toch echt weer voor hun praktijk marga kortekaas!
Mandy Van Der Voorn

Quote Bg Den Haag

" Labor is the only blind date where you know you will meet the love of your life "

Quote Bg Den Haag
Quote Bg Den Haag

" The moment the child is born, the mother is also born "

Quote Bg Den Haag
Quote Bg Den Haag

" You cannot buy happiness. Happiness is born "

Quote Bg Den Haag
Quote Bg Den Haag

" A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it "

Quote Bg Den Haag
Quote Bg Den Haag

" A child is a love that lasts a lifetime "

Quote Bg Den Haag
Quote Bg Den Haag

" Sometimes the littlest things take up the most room in your heart "

Quote Bg Den Haag
Quote Bg Den Haag

" A new baby is like the beginning of all things - wonder, hope a dream of possibilities "

Quote Bg Den Haag