Geboortehotel Haga - Locatie Haga Ziekenhuis

Adres

HagaZiekenhuis – Geboortehotel Haga
Leyweg 275
2545 CH Den Haag
Telefoonnummer: 070-325 89 15

Vanuit Carmenta Verloskundig Centrum voorzien we de regio’s Houtwijk, Morgenstond en Rustenburg en Oostbroek in Den Haag van gespecialiseerde verloskundige zorg. Wanneer je op zoek bent naar een ervaren verloskundige ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt hiervoor op verschillende locaties in Den Haag bij ons terecht, waaronder ook in op onze locatie in het geboortehotel Den Haag: in het HagaZiekenhuis. We vertellen je hier graag meer over, dus lees vooral verder.

De verloskundige van het HagaZiekenhuis - Geboortehotel Haga

Onze praktijklocatie is gevestigd in het HagaZiekenhuis, locatie Els Borst-Eilersplein. We houden hier spreekuur op de polikliniek kinderfysiotherapie, route J (begane grond).

Vanuit onze verloskundigenpraktijk willen we meer bieden dan alleen verloskundige hulp bij jouw zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Het proces van zwanger worden tot aan je bevalling en daarna, staat bol van nieuwe ervaringen waar we je graag in begeleiden.

In iedere fase van dit proces kan de behoefte aan zorg veranderen; wij passen ons daar zoveel mogelijk op aan zodat jij je gehoord en geborgen voelt. Iedere vraag van misselijkheid tot naweeën kan gesteld worden.

Als je een kinderwens hebt, is de preconceptie een belangrijke periode; dit is de periode die ligt tussen het overwegen en het ontstaan van een zwangerschap. Tijdens dit consult geven wij informatie over een gezonde leefstijl en het tijdig opsporen van eventuele risicofactoren voor moeder en kind bij jouw zwangerschapswens. Door dit vóór de zwangerschap in kaart te brengen, kunnen we adviezen geven (of een enkele keer verwijzen naar een specialist) om de kans op een gezonde zwangerschap te vergroten.

Passend advies in het geboortehotel Haga

De voorkeuren en wensen die vrouwen bij hun zwangerschap en bevalling hebben, verschillen per persoon. Sommige willen graag thuis bevallen, terwijl andere juist heel graag in het ziekenhuis willen bevallen. We begrijpen dit maar al te goed en zullen altijd op zoek gaan naar een goed advies dat past bij jouw/jullie wensen. Zo verlopen jouw zwangerschap en bevalling op een voor jou prettige manier.

Mocht je tijdens de zwangerschap onder controle zijn van het ziekenhuis (de gynaecoloog), dan kun je ook bij ons terecht voor de verloskundigen zorg die bij de kraamtijd hoort. En wil je ons van tevoren al ontmoeten? Dat kan altijd.

Het team

Ons team bestaat uit meerdere ervaren verloskundigen. We vinden het belangrijk dat je kunt vertrouwen op de kwaliteit die onze praktijk biedt en blijven daarom continu onze kennis en vaardigheden verbeteren. Op onze team pagina vind je meer informatie over het gehele team.

De voordelen van onze praktijk en de unieke samenwerking binnen het Haga Juliana Geboortecentrum (HJGC)

Bewust is ervoor gekozen om een verloskundigenpraktijk te zijn die vanuit meerdere locaties werkt om in de wijk, dicht bij de cliënten, de zorg te kunnen aanbieden. Onze verloskundigenpraktijk in het HagaZiekenhuis is namelijk één van onze zeven locaties. Wij hebben gekozen voor een relatief kleine praktijk omdat wij veel waarde hechten om ruim tijd te kunnen besteden aan de zwangerschapscontroles, de bevalling en kraambedcontroles.

Daarnaast is kennisvermeerdering een belangrijk onderwerp zoals zojuist al werd aangestipt. Vanuit verschillende werkgroepen werken we samen om een optimale verloskundige zorg te kunnen neerzetten in de Haagse regio waaronder ook Loosduinen en Vroondaal.

Onze praktijk heeft samen met een aantal praktijken een eigen echocentrum ‘Het Haagse Hof’ waarvan onze locatie op de Leyweg in het Geboortehotel Haga één van de twee vestigingen is.

Vanaf 2011 heeft onder anderen onze praktijk aan de bron gestaan van het opbouwen van een intensieve samenwerking met de verloskundigenzorg in het HagaZiekenhuis (de 2e lijns zorg).We hebben hard gewerkt om deze samenwerking tot stand te brengen waarbij de belangrijkste focus, de kwaliteit van de verloskundigenzorg is. Deze samenwerking is later geformaliseerd onder de naam’ Haga Juliana Geboortecentrum’ (HJGC) waarbij een aantal 1e lijns verloskundigenpraktijken, de 2e lijns verloskunde (gynaecologen), kinderartsen, het Geboortehotel Haga en een aantal kraamzorgorganisaties afspreken hoe met elkaar samen te werken om een optimale zorg te creëren.

Meer informatie over het geboortehotel in het Haga ziekenhuis

Via de website, per mail of telefoon kun je contact met ons opnemen om je bij ons aan te melden. We spreken jou (en jouw partner) dan ook graag persoonlijk zodat we kennis kunnen maken en jullie zo goed mogelijk kunnen begeleiden gedurende de zwangerschap en uiteraard bij de bevalling.

Heb je vragen, wil je een afspraak maken met één van onze verloskundigen of ben je op zoek naar bepaalde informatie die je niet op onze website kunt vinden, dan zijn wij telefonisch bereikbaar: maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 15.00 uur op 070 – 325 89 15

Quote Bg Den Haag

" Labor is the only blind date where you know you will meet the love of your life "

Quote Bg Den Haag
Quote Bg Den Haag

" The moment the child is born, the mother is also born "

Quote Bg Den Haag
Quote Bg Den Haag

" You cannot buy happiness. Happiness is born "

Quote Bg Den Haag
Quote Bg Den Haag

" A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it "

Quote Bg Den Haag
Quote Bg Den Haag

" A child is a love that lasts a lifetime "

Quote Bg Den Haag
Quote Bg Den Haag

" Sometimes the littlest things take up the most room in your heart "

Quote Bg Den Haag
Quote Bg Den Haag

" A new baby is like the beginning of all things - wonder, hope a dream of possibilities "

Quote Bg Den Haag