Onze samenwerking met het Haga Juliana Geboortecentrum Leyweg/Sportlaan

In 2019 hebben de afdelingen verloskunde/gynaecologie, het GeboorteHotel Haga (GHH), 10 verloskundigenpraktijken en 14 kraamzorgorganisaties een integrale geboortezorg organisatie (IGO) opgericht onder de naam Haga Juliana Geboortecentrum (HJGC). Door het oprichten van een IGO proberen we de best mogelijke zorg voor de zwangeren te bieden. Belangrijk hierin is oa de continuïteit van zorg voor jullie als zwangeren.

Spreekuurlocatie Leyweg

Onze praktijk heeft ook een spreekuurlocatie op de Leyweg, op de begane grond, route J0.1 bij de kinderfysiotherapeuten.
Je blijft ook van harte welkom op onze andere vestigingen.

Voorlichtingsmiddagen

Het Haga Juliana Geboortecentrum houdt regelmatig een gratis informatiebijeenkomst voor zwangere vrouwen en hun partner. Tijdens de bijeenkomst krijg je informatie over de laatste weken van de zwangerschap, de bevalling (inclusief de mogelijkheden voor pijnstilling) en de kraamperiode.

Het programma van deze bijeenkomsten ziet er globaal als volgt uit:

  • 15.30 uur: Ontvangst met koffie, thee en een koekje.
  • 15:45 uur: Start van de presentaties. Er zullen diverse presentaties gehouden worden door verschillende sprekers. Daarnaast is er een kort filmpje te zien met daarin een sfeerimpressie van de afdeling.
  • Rond 17:00 uur is er afsluitend een borrel en zijn alle sprekers bij de informatiestands aanwezig om je vragen te beantwoorden.

Tijdens de bijeenkomst zijn de volgende mensen aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden: een verloskundige, een kraamverzorgende, een verpleegkundige, een lactatiekundige (deskundige op het gebied van borstvoeding), een klinisch verloskundige, een gynaecoloog en een bevallingscoach.

Aanmelden kan via de site van het HJGC.

Bevallen

Alle bevallingen zijn op de afdeling verloskunde, op de tweede etage van het Haga Juliana Geboortecentrum, volg route J2.2.

Het GeboorteHotel Haga is op de derde verdieping, route J3.1.

Bereikbaarheid

Het Haga Juliana Geboortecentrum (HJGC) is bereikbaar via de hoofdingang van het HagaZiekenhuis.
Wanneer je voor je bevalling naar het HJGC komt, zullen wij je duidelijk vertellen welke ingang je moet gebruiken. Meestal is dit de hoofdingang.

Adres
Els Borst-Eilersplein 275
2545 CH Den Haag

Meer informatie kun je vinden op de site van het Haga Juliana Geboortecentrum

" Labor is the only blind date where you know you will meet the love of your life "

" The moment the child is born, the mother is also born "

" You cannot buy happiness. Happiness is born "

" A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it "

" A child is a love that lasts a lifetime "

" Sometimes the littlest things take up the most room in your heart "

" A new baby is like the beginning of all things - wonder, hope a dream of possibilities "